Kaikki kokoelmatEnnen ostamista
Kuinka ostan verkkokaupasta?

Tästä artikkelista löydät vaiheittaiset ohjeet tilauksen tekemiseksi verkkokaupastamme.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

1. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin painamalla Lisää ostoskoriin -nappia

2. Klikkaa ostoskoria, tai kassalle-nappia sivun oikeasta ylälaidasta siirtyäksesi suoraan kassalle, jossa näet myös ostoskorisi

3. Onko sinulla käytössäsi alennuskoodi tai lahjakortti?

Syötä se tekstikenttään ja aktivoi se klikkaamalla Käytä koodi -painiketta. Voit hyödyntää yhden alennuskoodin per tilaus.

• Lahjakortin voi käyttää kassalla heti ensimmäisenä. Klikkaa kohtaan “Käytä alennuskoodi tai lahjakortti”, voit syöttää lahjakortin koodin sille avautuvaan kenttään ja vahvistaa klikkaamalla vielä “Ota alennus käyttöön”.

• Psst! Huomaathan, että alennuskoodin käyttämiseen saattaa olla merkkikohtaisia rajoituksia. Rajoituksista on ilmoitettu alennuskoodin toimituksen yhteydessä esimerkiksi uutiskirjeessä. Lähtökohtaisesti alennuskoodi ei myöskään toimi tuotteisiin, joissa on valmiina 15 %:n tai suurempi alennusprosentti.

4. Täytä yhteystietosi niille osoitettuihin kenttiin.

5. Jos et itse vastaanota pakettia, laita rasti ruutuun "Toimitus eri osoitteeseen" -kohtaan, ja anna vastaanottajan tiedot

6. Valitse haluamasi toimitustapa

7. Seuraavaksi voit valita haluamasi maksutavan

8. Mikäli ostat kellon ja haluat, että lyhennämme rannekkeen valmiiksi, kirjoita ranteesi tiukka ympärysmitta Lisätiedot-kenttään.

9. Tarkista vielä omat tietosi ja vahvista tilaus painamalla Vahvista tilaus -painiketta.

Tämän jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen. Mikäli viestiä ei tunnu tulevan perille, tarkistathan myös roskapostin ja muut mahdolliset alakansiot.