Siirry pääsisältöön
Kaikki kokoelmatEnnen ostamista
Toimitusaika ja -tavat
Toimitusaika ja -tavat

Artikkelista löydät tiedot tilaustemme toimitusajoista sekä -tavoista.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Saat meiltä erikseen toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilauksesi lähtee meiltä eteenpäin. Tuotteet lähetetään tilauksesta katsoen viimeistään seuraavana arkipäivänä nopean toimituksen takaamiseksi. Jos tilaat ennen klo 14:00 arkipäivänä, toimitamme tuotteen vielä saman päivän aikana kuljetusyhtiöiden matkaan.

Meillä on ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron tilauksiin, kun tilaat noutopisteeseen. Tätä pienemmillä tilauksilla on toimitusmaksu vain 2,90 € noutopisteeseen tilattuna.

Mikäli haluat tehdä tilauksen verkkokaupassa ja noutaa sen myymälästämme Tuurista, löydät ohjeen täältä.

Ruotsin verkkokauppamme toimii osoitteessa klockmagasinet.com, jonka kautta onnistuu toimitukset Ruotsiin. Tilaukset muihin EU-maihin onnistuu watchesonline.com-verkkokaupan kautta.


Valittavanasi on seuraavat toimitusvaihtoehdot:

  • Postin kautta noutopisteeseen (2,90 €)

  • Matkahuollon kautta noutopisteeseen (2,90 €)

  • Kotiintoimitus Postin kautta suoraan ovelle (6,90 € alle 50 euron tilauksiin, 4,90 € yli 50 euron tilauksiin).

Noudathan tilauksesi nopeasti, sillä Posti ja Matkahuolto säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, jonka jälkeen se palautuu meille takaisin.


Voiko tilauksen noutoaikaa pidentää?

Matkahuolto ei tarjoa mahdollisuutta noutoajan pidentämiseksi, vaan säilyttää aina pakettia 7 päivän ajan ennen palauttamista lähettäjälle.

Postilta vastaanottaja voi ostaa lisää säilytysaikaa paketille itse, me emme pysty tätä tekemään vastaanottajan puolesta. Palvelun hinta on minimissään 5 € (5 päivää) ja sen ylittäviltä päiviltä 1 €/päivä. Maksimissaan säilytysaikaa voi pidentää 28 vuorokauteen. Ohjeet ja lisätiedot löydät  Postin sivuilta.

Henkilöllisyyden todistaminen pakettia noutaessa

Noutaessasi paketin Matkahuollon tai Postin toimipisteestä, täytyy sinulla olla mukana paketin seurantatunnus sekä voimassaoleva henkilöllisyystodistus. Henkilöllisyyden todistamiseksi vaaditaan suomalaisen viranomaisen myöntämä ajokortti, henkilökortti tai passi.

Koska tilaukseni on noudettavissa?

Postin ja Matkahuollon pakettilähetyksistä saat aina seurantatunnuksen sähköpostiin toimitusvahvistuksen yhteydessä. Näin pystyt seuraamaan lähetyksen kulkua. 

Saat aina Postilta tai Matkahuollolta erillisen tekstiviestin tai sähköpostin kun paketti on noudettavissa. 

Pakettilähetykset ovat tavallisesti perillä 1-2 arkipäivässä.

Voinko tehdä tilauksen verkkokaupassa ja noutaa sen myymälästä?

Tämä on kyllä mahdollista. Tällöin sinun tulee laittaa tilauksen lisätietoihin tieto, että haluat noutaa tuotteen myymälästä. Sopiva kenttä löytyy verkkokaupan kassalla, kohta "Lisätiedot" ("Alennuskoodi tai lahjakortti"-osion alapuolella).


Kun tilaus on noudettavissa, niin sinulle lähetetään automaattisesti viesti "Tuote on postitettu". Tämä tarkoittaa, että paketti on noudettavissa myymälästä - paketti ei siis ole lähtenyt kuljetukseen. Paketin voi noutaa myymälän aukioloaikoina. Myymälän yhteystiedot löydät täältä.


Hakusanat: nouto, myymälänouto, toimitusvahvistus

Vastasiko tämä kysymykseesi?