Asiakastili

Artikkelista löydät ohjeita asiakastilin luomiseen sekä tietoa, mitä hyötyä asiakastilistä on.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Asiakastilin voi luoda, tai sille voi kirjautua verkkosivujemme oikeasta ylälaidasta klikkaamalla hahmoikonia ja siitä avautuvasta valikosta joko Kirjaudu sisään tai Luo tili. Kun olet kirjautunut asiakastilillesi näet kaikki aiemmat tilauksesi ja niiden tilan, voit hallinnoida omia osoitetietojasi, sekä mm. uutiskirjeiden tilauksia. Lisäksi kun teet tilauksen kirjautuneena, täyttyvät kassalla osoitekentät automaattisesti, ja tilaus tallentuu asiakastilillesi.

Et kuitenkaan tarvitse asiakastiliä välttämättä tilauksen tekemiseen eli se onnistuu myös ilman asiakastiliä.

Entä jos olen unohtanut asiakastilini salasanan?

Klikkaa asiakastilille kirjautuessasi kohtaa "Unohditko salasanasi?" ja kirjoita esille tulevaan kenttään asiakastilisi sähköpostiosoite. Saat sähköpostiin linkin salasanan vaihtoa varten. Mikäli et saa viestiä perille parin minuutin sisään, tarkistathan roskapostin ja muut kansiot viestin varalta.

Haluan poistaa asiakastilini, kuinka se onnistuu?

Jos olet luonut asiakastilin esim. väärällä sähköpostiosoitteella, tai olet luonut kaksi asiakastiliä eri sähköpostiosoitteella ja haluat sulkea tilin, voit lähettää asiasta meille viestin asiakaspalvelu@keskisenkello.fi.

Kun asiakastili suljetaan, kaikki sillä olevat tiedot tuhotaan GDPR:n mukaisesti.