Siirry pääsisältöön
Tuotesaatavuus

Artikkelista löydät lisätietoa tuotesaatavuudesta.

S
Tekijä: Support
Päivitetty yli viikko sitten

Jos tuotetta löytyy varastosta, niin sen pystyy tilaamaan heti verkkokaupastamme. Poikkeuksena mahdolliset ennakkomyynnissä olevat, tai erikseen tehtaalla teetettävät tuotteet.

Pakettina lähetettävien tuotteiden toimitusaika on pääosin 1-2 arkipäivää.

Lopullisen arvion toimitusajasta näet verkkokauppamme kassalla, kun valitset toimitustavan.


Tuote on loppu, milloin tulee lisää?

Suurta osaa tuotteista tilaamme lisää viikoittain. Monilta maahantuojilta saamme tavarantoimitukset varastoon viikon kuluessa. Toimitusajat kuitenkin saattavat vaihdella, jolloin saattaa kulua useampi viikko ennen kuin tuotetta on jälleen tullut lisää. Voit tilata ilmoituksen tuotteen saapumisesta varastoon ja lisäksi arvion toimitusajasta. Katso seuraava kohta.

Mitä tarkoittaa väliaikaisesti loppu?

Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme, mutta sitä on tilattu lisää tavarantoimittajalta. Voit jättää tuotesivulla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi ja klikata “Tilaa”. Näin saat automaattisen sähköpostiviestin heti, kun tuote on jälleen varastossa ja tilattavissa. Voit samassa yhteydessä myös tilata toimitusaika-arvion. Näin saat asiakaspalvelustamme arvion, milloin tuotetta pitäisi jälleen olla saatavilla.

Tuote on ennakkotilattavissa. Milloin sitä tarkalleen on tulossa varastoon?

Ennakkotilattavissa tuotteissa viimeisin ja paras arvio toimitusajasta on nähtävillä aina tuotesivulla. Mikäli saamme tavarantoimittajalta tarkennuksen toimitusaikaan (esimerkiksi tietty viikko), päivitämme tämän tuotesivulle näkyviin.

Vastasiko tämä kysymykseesi?